Statistiekolympiade 2022-2023

Schrijf je in

Inschrijvingsformulier

Ook in 2022-2023 komt er een Statistiekolympiade in België. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en lees er hier alles over.

Inschrijven kan tot en met 19 december

Statbel Academy
Inschrijven kan tot en met 19 december

Leerkracht in de derde graad secundair van een Nederlandstalige of Europese school in Vlaanderen of Brussel? Goed nieuws: de inschrijvingen zijn geopend! Tot en met 19 december kan je je leerlingen inschrijven voor de Europese Statistiekolympiade.

Als begeleidende leerkracht schrijf je je leerlingen in. Je deelt hen daarvoor op: ze kunnen individueel werken, in duo of in een team van drie. De leerlingen die je in team inschrijft moeten in dezelfde school ingeschreven zijn, maar hoeven niet in dezelfde klas te zitten. De teamnaam bepalen jij en je leerlingen zelf. Let wel: hij gaat mee tot de finale fase.

Wil je heel wat leerlingen, duo’s of teams tegelijk inschrijven? Dan maken wij het je gemakkelijk. Vul het bulk-formulier in Excel in en mail dat door naar statolympiade@economie.fgov.be. Wij zorgen ervoor dat al je leerlingen ingeschreven worden.

En nog één ding: zorg dat je altijd je eigen mailadres vermeld bij de inschrijving. Alle info over de online opdracht, de video-opdracht, misschien zelfs de prijsuitreiking, komt in jouw mailbox terecht.

Veel succes!