Bericht aan de huishoudens die geselecteerd werden voor een enquête

Huishoudens
Bericht aan de huishoudens die geselecteerd werden voor een enquête

Bent u geselecteerd om deel te nemen aan een van onze onderzoeken? Uw deelname is erg belangrijk, ook (en vooral) in deze moeilijke tijden. 

Statbel heeft uiteraard zijn methodes om met huishoudens in contact te komen, aangepast. In deze crisisperiode wordt geen enkel fysiek contact getolereerd. Enquêtes die niet online kunnen worden afgenomen, worden telefonisch afgenomen. Als we jouw telefoonnummer nog niet kennen, dan laat de enquêteur een kaartje achter in je brievenbus, met zijn of haar contactgegevens. De naam van de enquêteur moet overeenkomen met de naam die in de uitnodigingsbrief van Statbel staat. Bezorg onze enquêteur uw telefoonnummer per sms, e-mail of door hem/haar rechtstreeks te bellen. U kunt dan onderling een tijd afspreken om de vragenlijst te doorlopen per telefoon.  

Alle documenten die naar u moeten worden verzonden, worden in uw brievenbus achtergelaten. De enquêteurs van Statbel geven in deze periode nooit iets van hand tot hand.  

Wij bedanken u nu al voor uw medewerking. Het is belangrijk om de evolutie van onze samenleving te blijven meten, vooral tijdens een crisis zoals we die nu doormaken.  

Hebt u nog vragen? Dan kan u ons contacteren via statbel@economie.fgov.be 

Zorg voor jezelf en anderen. 

 

 corona_nl

 

Vragen? Contacteer ons: 

Mail: Statbel@economie.fgov.be 

Facebook: fb.com/statbel.nl(This hyperlink opens a new window) 

Twitter: https://twitter.com/Statbel_nl